Posof Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında geçmişinden aldığı özgüven ve güç ile bu gününü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, özgün, etkili, nitelikli, yaratıcı nesillerin yetişmesi için sağlam temeller atmaktır.

Misyon: Biz POSOF ANAOKULU olarak, Öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insanı değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine, uygun, toplum ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda onları bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: